Ben jij onze nieuwe
Inkoper?

Waar veel verkocht wordt moet veel worden ingekocht. Als inkoper zorg jij ervoor dat de voorraden optimaal zijn afgestemd op de vraag en dat de levertijden zo kort mogelijk zijn. Je bestelt verkochte fietsen en anticipeert op vraag vanuit de markt.

Solliciteer nu

Wat ga je doen?

Als inkoper vervul jij een sleutelrol in het bedrijf. Zonder voorraad wordt er niets verkocht, dus pas als jij je werk goed doet kunnen de verkopers hun werk doen. Je bent samen met je collega inkopers het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers.

Je onderhoudt samen met je collega’s het contact met onze leveranciers over bijvoorbeeld levertijden en lopende bestellingen. Je houdt de voorraden in de gaten en zorgt er samen met je collega's voor dat ons aanbod perfect blijft aansluiten op de behoeften van onze klanten. Ook ga je je uiterste best doen om die ene fiets die meneer x graag wilt hebben te bemachtigen. Je denkt in mogelijkheden en ziet meerdere wegen naar Rome.

Je draait ook mee in ons binnendienst team en lost problemen op voor onze klanten. Een klacht zie jij als een kans en je gaat tot het uiterste om je medefietsers (onze klanten) zo goed mogelijk te helpen. Ook leidt je de administratieve afwikkeling in goede banen.

Wie ben jij?

Je bent bekend in de fietsbranche en hebt sterke commerciële skills. Je bent leergierig en in staat om snel de vereiste kennis op te doen. Daarnaast ben je communicatief sterk, flexibel, commercieel ingesteld, servicegericht en denk je in oplossingen. Je kunt goed overweg met klanten en leveranciers, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Je kunt omgaan met administratieve systemen en bent in staat om gestructureerd te werken en snel te schakelen tussen verschillende taken.

Wat wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare commerciële werkervaring in de fietsenbranche;
 • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands;
 • Je bent gek van fietsen;
 • Je hebt een commerciële instelling;

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende en uitdagende baan, waarin je elk uur wat anders doet en waarin je elke dag nieuwe mensen spreekt en blij maakt.
 • Een informele en uitdagende werkomgeving met leuke collega's en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en een reiskostenvergoeding.
 • Korting op het complete assortiment

Dienstverband en werktijden

 • Uren en werktijden zijn in overleg. Wij bieden je hierin veel flexibiliteit.
Solliciteer nu

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd. We zijn echt op zoek naar mensen met ervaring in de fietsenbranche.

Sollicitatieprocedure

 1. De eerste stap is aan jou. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@12gobiking.nl
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, als we een match zien nodigen we je uit voor een eerste kennismaking
 3. De kennismaking was positief, je mag langskomen voor een tweede gesprek, zodat we écht moeilijke vragen aan je kunnen stellen
 4. Ook dit gesprek ging goed, je krijgt van ons een contractvoorstel
 5. Handtekening zetten en lekker aan het werk

Solliciteer op deze functie

Stuur je CV en motivatie naar Pieter van den Berg via solliciteren@12gobiking.nl Wij zijn op zoek naar echte fietsfanaten. Het is dus belangrijk dat dit in je motivatiebrief duidelijk naar voren komt.

Solliciteer nu