Ben jij onze nieuwe
Academy Leermeester?

12GO Biking is specialist op het gebied van high-end sportfietsen en e-bikes. Veel verkoop betekent ook veel onderhoud en voor onze werkplaats zijn wij daarom continue op zoek naar goed technisch personeel. Een flink deel van onze monteurs wordt opgeleid in een BBL-traject via onze eigen 12GO Biking Academy. Voor de Academy zijn wij per direct op zoek naar een tweede leermeester die ons team komt versterken. Ben jij een getalenteerde en ervaren monteur die toe is aan een nieuwe uitdaging en heb je gevoel voor mensen? Lees dan verder en reageer snel!

Solliciteer nu

Wat ga je doen?

Binnen de 12GO Biking Academy leid jij leerlingen en zij-instromers intern op tot fietstechnicus. De nieuwe collega’s beginnen bij ons met het monteren van nieuwe fietsen. Eerst voor de voorraad, later voor klanten. Later gaan de monteurs-in-opleiding ook met reparaties aan de slag en leer jij ze de lastigste technische problemen op te lossen. Van gewone stadsfietsen tot de duurste racefietsen, mountainbikes en E-bikes, alles komt voorbij aan hun werkbank.

Jouw rol als leermeester in de Academy is divers. Aan de ene kant werk je als leidinggevende en begeleid je de nieuwe monteurs in hun ontwikkeling in het vak en binnen 12GO Biking. Ook onderhoud je de contacten met de opleidingen waar de monteurs hun BBL-opleiding volgen. In overleg met de werkplaatsen zorg jij dat monteurs na het afronden van hun opleiding op een passende vervolgplek binnen ons bedrijf terecht komen.

Je ben naast begeleider ook vooral docent. Dat betekent dat je een deel van je tijd besteed aan het geven van cursussen en workshops aan de nieuwe monteurs. Een deel van je tijd ben je ook bezig met het praktisch begeleiden van de monteurs in hun werkzaamheden. Je leert het vak immers vooral door het zelf te doen en goed voorbeeld doet goed volgen. Komt een van de monteurs er niet uit, of wil hij of zij toch graag eerst nog een keer kijken hoe je iets doet, dan sta jij voor ze klaar.

We doen veel specialistisch werk en daar is de benodigde kennis voor nodig: elektronische schakelsystemen voor de sportfiets, vorken en dempers die onderhouden moeten worden, tijdritfietsen die vanaf een kaal frame moeten worden opgebouwd, we doen het allemaal. Het is daarom belangrijk dat jij als docent over veel ervaring en vakkennis beschikt, maar er ook voor zorgt dat jouw kennis en kunde up-to-date blijven. Uiteraard biedt 12GO Biking je hier binnen jouw functie ruim de gelegenheid voor, bijvoorbeeld door de mogelijkheid om zelf technische cursussen te volgen bij onze leveranciers.

Als je bij 12GO Biking aan de slag gaat kom je niet alleen terecht bij de grootste fietsenwinkel van Nederland, maar volgens ons ook bij de beste! Je werkt met een enthousiast team van fietsfanaten en je hoeft je ook nooit te vervelen: zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen is er volop werk.

Wie ben jij?

 • Je bent een getalenteerde fietstechnicus met minstens acht jaar ervaring;
 • Je bent communicatief sterk en geduldig en je vindt het een uitdaging om jonge mensen en zij-instromers het vak te leren;
 • Je bent niet vies van een tandje bijschakelen als dat nodig is.

Wat bieden wij?

 • Een informele en uitdagende werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Je werkt met de mooiste fietsen en het beste gereedschap.
 • Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding.
 • Korting op het complete assortiment van 12GO Biking!

Dienstverband en werktijden

 • Iedere maand op tijd je geld en snel doorgroeien naar een vast contract!
 • Een fulltime werkweek bij 12GO Biking is 38 uur.
 • Uren en werktijden zijn in overleg. Wij bieden je hierin veel flexibiliteit.
Solliciteer nu

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure

 1. De eerste stap is aan jou. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@12gobiking.nl
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, als we een match zien nodigen we je uit voor een eerste kennismaking
 3. De kennismaking was positief, je mag langskomen voor een tweede gesprek, zodat we écht moeilijke vragen aan je kunnen stellen
 4. Ook dit gesprek ging goed, je krijgt van ons een contractvoorstel
 5. Handtekening zetten en lekker aan het werk

Solliciteer op deze functie

Stuur je CV en motivatie naar Pieter van den Berg via solliciteren@12gobiking.nl Wij zijn op zoek naar echte fietsfanaten. Het is dus belangrijk dat dit in je motivatiebrief duidelijk naar voren komt.

Solliciteer nu