Zoek jij een bijbaan als
Medewerker Magazijn?

Onze webshop groeit hard. Daarom zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze afdeling logistiek. Ben jij georganiseerd en nauwkeurig, is fietsen je passie, en zoek je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder.

Solliciteer nu

Wat ga je doen?

Je gaat werken op de afdeling binnendienst en logistiek. Op deze afdeling worden leveringen en verzendingen verwerkt, worden de garantieaanvragen aangemeld en worden klanten op de hoogte gehouden over hun bestelling.

Nieuwe producten komen dagelijks binnen en moeten worden ingeboekt in ons voorraadsysteem. Tijdens het verwerken van een levering maak je gelijk een scheiding tussen de producten die naar het magazijn, naar de werkplaats of direct naar de klant moeten.

Bestellingen van klanten worden verzameld, verpakt en verstuurd. Ook heb je contact met leveranciers en klanten. Bij een leverancier zoek je uit waar dat missende product is gebleven en dien je voor een klant de garantieclaim in voor een bibshort die te snel kapot is gegaan. Tussendoor bel je een klant op die een 9-speed ketting en een 10-speed cassette besteld heeft. Klopt dat wel?

Omdat jij en je collega’s het onder controle hebben, kunnen jullie tegelijkertijd de retouren van gisteren wegwerken. Eenmaal klaar met alle binnengekomen goederen, zet je de spullen voor de vulploeg klaar. Aan het einde van de dag is het magazijn strak, de winkel gevuld en zijn alle bestellingen weggewerkt!

Wie ben jij?

Je weet alles van fietsen of je bent leergierig en in staat om snel de vereiste kennis op te doen. Daarnaast ben je communicatief sterk, flexibel, servicegericht en denk je in oplossingen. Je houdt van hard werken en je bent resultaatgericht. Je kunt omgaan met administratieve systemen en bent in staat om gestructureerd te werken en snel te schakelen tussen verschillende taken.

Wat wij vragen:

 • Je bent gek van fietsen;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en houdt van stevig doorpakken;
 • Je bent nauwkeurig en kunt georganiseerd en procesmatig werken;
 • Je bent communicatief sterk en bent in staat om klanten goed te adviseren;
 • Je pakt problemen op en denkt actief mee over het verbeteren van de logistieke processen.

Wat wij bieden:

 • Een afwisselende en uitdagende baan, waarin je elk uur wat anders doet en waarin je elke dag nieuwe mensen spreekt en blij maakt.
 • Een informele en uitdagende werkomgeving met leuke collega's en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding.
 • Korting op het complete assortiment van 12GO Biking.

Dienstverband en werktijden

 • Uren en werktijden zijn in overleg. Wij bieden je hierin veel flexibiliteit.
Solliciteer nu

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure

 1. De eerste stap is aan jou. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@12gobiking.nl
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, als we een match zien nodigen we je uit voor een eerste kennismaking
 3. De kennismaking was positief, je mag langskomen voor een tweede gesprek, zodat we écht moeilijke vragen aan je kunnen stellen
 4. Ook dit gesprek ging goed, je krijgt van ons een contractvoorstel
 5. Handtekening zetten en lekker aan het werk

Solliciteer op deze functie

Stuur je CV en motivatie naar Pieter van den Berg via solliciteren@12gobiking.nl Wij zijn op zoek naar echte fietsfanaten. Het is dus belangrijk dat dit in je motivatiebrief duidelijk naar voren komt.

Solliciteer nu