Ben jij onze nieuwe
Service Coördinator?

De serviceafdeling is de plek waar we onze klanten kunnen upgraden naar echte fans! Elke klacht is een kans. Elk probleem, groot of klein, wordt door ons opgelost. Als service coördinator houdt je je voornamelijk bezig met het verwerken en voorbereiden van serviceklussen. In samenwerking met je collega’s in de werkplaats en verkoop zorg jij ervoor dat jouw klant met een glimlach weer op de fiets stapt.

Solliciteer nu

Wat ga je doen?

Als service coördinator vervul je een centrale rol in onze werkplaats en heb je een uiteenlopend takenpakket. Jouw rol binnen 12GO Biking is ontzettend belangrijk, omdat jij als het eerste aanspreekpunt bent voor klanten in de reparatiewerkplaats. Goede service in de werkplaats maakt het verschil tussen klanten en fans!

Je neemt fietsen aan en staat klanten te woord, inventariseert wat de klachten zijn en bespreekt met de klanten wat de verwachte kosten zijn en wanneer de fiets weer klaar is. Je houdt vervolgens ook in de gaten hoe de planning ervoor staat en je staat voortdurend in contact met de jongens in de werkplaats. Klanten moeten goed geïnformeerd worden over de status van hun reparatie. Dit doet je per mail, sms of telefoon. Je neemt contact op met de klant als een reparatie klaar is en je rondt het klantcontact positief af wanneer de klant zijn of haar fiets weer ophaalt.

Je bent er niet alleen voor de klant, maar ook voor je collega’s. Je inventariseert een klus en bereidt het werk voor. Je bestelt de benodigde onderdelen en zoekt ze op in het magazijn. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de monteur direct kan beginnen en de fiets in één keer af kan maken.

Wie ben jij?

Jij weet overal iets van af en hebt gevoel voor techniek en de fietsbranche. Klanten komen langs met alle mogelijke fietsen en problemen en veel van onze reparaties betreffen bijzondere klussen waarvoor mensen niet bij de plaatselijke winkel terecht kunnen. Ook veel van onze eigen klanten zien we regelmatig terug. Of het nou gaat om een winterbeurt, een kraakje in de trapas, een slecht afgestelde derailleur of een defect onder garantie, jij weet wat er moet gebeuren, lost het probleem op en stuurt de klanten tevreden weer naar huis.

Je bent niet alleen goed met fietsen, maar ook met mensen. Je hebt een echte servicementaliteit en doet alles om de klant tevreden weer naar huis te laten gaan. Op drukke dagen kun je goed met de druk overweg, behoud je het overzicht en blijf je professioneel, zeker richting de klant. Daarnaast heb je ook een commerciële kant: heeft het nog zin om voor €600 te versleutelen aan een mountainbike? Of koopt die klant misschien liever een nieuwe fiets?

Wat wij vragen:

 • Ervaring in een servicefunctie is een pre;
 • Je hebt een passie voor service, haalt er een kick uit om klanten blij te maken;
 • Je bent goed met mensen en neemt hun klachten en wensen serieus;
 • Je weet alles van fietsen en hebt snel in de gaten wat er mis is of kan zijn;
 • Je bent drukbestendig;
 • Je behoudt het overzicht, ook als het druk is;
 • Je hebt ook een commerciële kant en snapt wanneer een reparatie nog interessant is voor de klant, of wanneer hij of zijn beter een nieuwe fiets kan kopen.

Wat wij bieden:

 • Een informele en uitdagende werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding.
 • Korting op het complete assortiment van 12GO Biking.

Dienstverband en werktijden

 • Een fulltime werkweek bij 12GO Biking is 38 uur.
 • Uren en werktijden zijn in overleg. Wij bieden je hierin veel flexibiliteit.
Solliciteer nu

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure

 1. De eerste stap is aan jou. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@12gobiking.nl
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, als we een match zien nodigen we je uit voor een eerste kennismaking
 3. De kennismaking was positief, je mag langskomen voor een tweede gesprek, zodat we écht moeilijke vragen aan je kunnen stellen
 4. Ook dit gesprek ging goed, je krijgt van ons een contractvoorstel
 5. Handtekening zetten en lekker aan het werk

Solliciteer op deze functie

Stuur je CV en motivatie naar Pieter van den Berg via solliciteren@12gobiking.nl Wij zijn op zoek naar echte fietsfanaten. Het is dus belangrijk dat dit in je motivatiebrief duidelijk naar voren komt.

Solliciteer nu