Zoek jij een bijbaan als
Verkoopadviseur Fietsen?

Een fiets verkopen doe je niet zomaar. Het is een vak, een talent dat je in het bloed moet zitten. Je verkoopt niet alleen: je adviseert, je luistert en je denkt mee. En het helpt natuurlijk als je zelf ook gek bent van fietsen!

Solliciteer nu

Wat ga je doen?

Je gaat werken bij het verkoopteam fietsen. Van roze meisjesfiets tot downhillmonster en van E-bikes met lage instap tot racefietsen met elektronische versnellingen. Je weet alles van fietsen en haalt alles uit de kast om je klant te verrassen met goed advies en echte antwoorden op zijn of haar vragen.

Daarnaast kun je ook meerdere verkoopgesprekken tegelijk voeren en toch gefocust blijven. Het kan voorkomen dat de ene klant nog twijfelt over een stadsfiets, terwijl een andere klant je aanspreekt over een elektrische mountainbike. Het is dan de kunst om beide klanten voldoende aandacht te geven en ze allebei tevreden naar huis te laten gaan.

Na een verkoop zorg je voor een soepele verwerking van de koop, registreer je de klant in ons systeem en help je ze op weg in het verdere proces. Daarnaast houd je samen met je collega's de winkel op orde.

Wie ben jij?

Je hebt een goede commerciële instelling en voelt aan waar de verkoopkansen liggen en waar soms juist niet. Je bent gek van fietsen en kunt dat enthousiasme goed overbrengen op de klant. Je kunt snel switchen tussen verkoopgesprekken en kunt op drukke zaterdagen professioneel met de druk omgaan.

Je bent goed met mensen en voelt snel aan wat voor klant je voor je hebt, wat hij of zij zoekt en wat de beste opties zijn voor deze klant. Je bent ook in staat om een goed gemotiveerd advies te geven waarmee mensen zich serieus genomen voelen.

Wat wij vragen:

 • Je bent communicatief en representatief;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Je bent servicegericht en wilt klanten als echte 12GO-fan naar huis sturen;
 • Je bent goed met mensen en neemt hun vragen en wensen serieus;
 • Je weet alles van fietsen of kunt dit snel leren, zodat je goed inhoudelijk advies kunt geven;
 • Je bent drukbestendig en kunt snel schakelen.

Wat wij bieden:

 • Een informele en uitdagende werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden.
 • Korting op het complete assortiment van 12GO Biking.

Dienstverband en werktijden

 • Je bent beschikbaar op zaterdag en in het seizoen ook op een koopavond (donderdag of vrijdag). Verdere uren en werktijden zijn in overleg. Wij bieden je hierin veel flexibiliteit.
Solliciteer nu

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure

 1. De eerste stap is aan jou. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@12gobiking.nl
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, als we een match zien nodigen we je uit voor een eerste kennismaking
 3. De kennismaking was positief, je mag langskomen voor een tweede gesprek, zodat we écht moeilijke vragen aan je kunnen stellen
 4. Ook dit gesprek ging goed, je krijgt van ons een contractvoorstel
 5. Handtekening zetten en lekker aan het werk

Solliciteer op deze functie

Stuur je CV en motivatie naar Pieter van den Berg via solliciteren@12gobiking.nl Wij zijn op zoek naar echte fietsfanaten. Het is dus belangrijk dat dit in je motivatiebrief duidelijk naar voren komt.

Solliciteer nu