Zoek jij een bijbaan als
Verkoopadviseur Parts?

12GO Biking verkoopt elk jaar weer meer fietsen. Maar met een fiets ben je er nog niet. De meeste klanten lopen na de aankoop van hun fiets daarom direct door naar onze afdeling Onderdelen & Kleding. Voor ons verkoopteam zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste verkoopadviseur voor het segment onderdelen. Iets voor jou? Lees dan snel verder en reageer direct!

Solliciteer nu

Wat ga je doen?

Je gaat werken op de afdeling Sales. Deze is gesplitst in twee afdelingen: Fietsen en Onderdelen & Kleding. Binnen laatstgenoemde afdeling vallen alle accessoires, onderdelen en kleding. Jij gaat je specialiseren in de segmenten accessoires en onderdelen. Daarmee bedoelen we eigenlijk alles wat geen kleding is: van fietscomputer tot buitenband en van gereedschap tot fietsendrager.

Aan jou de taak om eerst een klant te helpen die verlichting zoek voor de net aangeschafte schoolfiets en vervolgens iemand te adviseren die een passend kettingblad zoekt voor zijn racefiets. Je moet dus snel kunnen switchen en veel relevante kennis paraat hebben!

Naast het verkopen zorg je er als verkoopadviseur samen met je collega's voor dat de winkel er tiptop uitziet. Je hebt een rol als gastheer/vrouw. Je lost problemen en klachten op en het allerbelangrijkste: je maakt jouw klanten gelukkig.

Wie ben jij?

Je hebt een goede commerciële instelling en voelt aan waar de verkoopkansen liggen en waar soms juist niet. Je bent gek van fietsen en alles eromheen en kunt dat enthousiasme goed overbrengen op de klant. Je kunt snel switchen tussen verkoopgesprekken en kunt op drukke zaterdagen professioneel met de druk omgaan.

Je bent goed met mensen en voelt snel aan wat voor klant je voor je hebt, wat hij of zij zoekt en wat de beste opties zijn voor deze klant. Je bent ook in staat om een goed gemotiveerd advies te geven waarmee mensen zich serieus genomen voelen.

Wat wij vragen:

 • Je weet veel van fietsonderdelen en accessoires of bent in staat dit snel te leren;
 • Je bent communicatief en representatief;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Je bent servicegericht en wilt klanten als echte 12GO-fan naar huis sturen;
 • Je bent goed met mensen en neemt hun vragen en wensen serieus;
 • Je bent drukbestendig en kunt snel switchen tussen gesprekken.

Wat wij bieden:

 • Een informele en uitdagende werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden.
 • Korting op het complete assortiment van 12GO Biking.

Dienstverband en werktijden

 • Je bent beschikbaar op zaterdag en in het seizoen op een koopavond (donderdag of vrijdag). Verdere uren en werktijden zijn in overleg. Wij bieden je hierin veel flexibiliteit.
Solliciteer nu

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure

 1. De eerste stap is aan jou. Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@12gobiking.nl
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, als we een match zien nodigen we je uit voor een eerste kennismaking
 3. De kennismaking was positief, je mag langskomen voor een tweede gesprek, zodat we écht moeilijke vragen aan je kunnen stellen
 4. Ook dit gesprek ging goed, je krijgt van ons een contractvoorstel
 5. Handtekening zetten en lekker aan het werk

Solliciteer op deze functie

Stuur je CV en motivatie naar Pieter van den Berg via solliciteren@12gobiking.nl Wij zijn op zoek naar echte fietsfanaten. Het is dus belangrijk dat dit in je motivatiebrief duidelijk naar voren komt.

Solliciteer nu